BMW REKLAM FİLMİ METNİ


Erkekler makyaj malzemeleri hakkında ne kadar bilgi birikimine sahipse bende arabalar hakkında o kadar bilgiye sahibim. Ama arkadaş ortamında BMW’nin bir araç özelliğini duyduğumda çok hoşuma gitmişti bu yüzden bir şeyler karalamak istedim.
Sahne 1: - BMW’yi sürmekte olan bir erkek sürücü görüyoruz. Yanında eşi ve arkada çocuklarıyla beraber seyahate çıkıyorlar.
Sahne 2: - BMW’yi sürmekte olan bir kadın sürücü görüyoruz. Evine gitmek için çok fazla aracın bulunmadığı bir yolu kullanıyor.
Sahne 3: Erkek sürücünün kullandığı araç, şehir merkezinden çok uzakta ve burada arabaları bozuluyor. Hepsi telaşa kapılıyor çünkü telefon hiçbir şekilde çekmiyor.
Sahne 4 : Kadın sürücünün kullandığı araca bir başka sürücü tarafından sözlü taciz başlıyor. Hızını arttırıp o araçtan kurtulmaya çalışıyor.
Sahne 5: Aile arabanın içinden inip yürümeye başlıyor. Ormanlık bir alanda kayboluyorlar ve geldikleri yolu bulamıyorlar. Telefonları hala çekmediği için hem aç kalıyorlar hem de birçok tehlike atlatıyorlar.
Sahne 6: Kadın sürücü, diğer aracı atlatabilmek için hızını gitgide arttırıyor ve  direksiyon hakimiyetini kaybedip bir başka araca çarpıyor.
Sonra senaryo hızlandırılmış bir şekilde başa getiriliyor bu sırada dış ses ‘’ BMW kullanıcıları biliyor ki bu yaşanılanlar böyle olmadı.’’
Sahne 7: BMW’yi sürmekte olan erkek sürücü görüyoruz. Yanında eşi ve arkada çocuklarıyla beraber seyahate çıkıyorlar.
Sahne 8: - BMW’yi sürmekte olan bir kadın sürücü görüyoruz. Evine gitmek için çok fazla aracın bulunmadığı bir yolu kullanıyor.
Sahne 9: Erkek sürücünün kullandığı araç, şehir merkezinden çok uzakta ve burada arabaları bozuluyor. Çocuklar korkuyor ama anne ve babası onları rahatlatıyorlar.
Sahne 10: Kadın sürücünün kullandığı araca ise bir başka sürücü tarafından sözlü taciz başlıyor. Kadın sürücü dörtlülerini yakıp arabasını sağa çekiyor.
EKRAN BURADA BİRLEŞTİRİLİYOR.
Sahne 11: Çocuklarını sakinleştiren anne ve baba dikiz aynasının üzerindeki ‘’SOS butonu’’na basıyor.
Sahne 12: Kadın sürücü, dikiz aynasının üzerindeki ‘’SOS butonu’’na basıyor.
Bu buton sayesinde BMW Yetkili Servisi’ne ulaşılıyor ve kadın sürücünün olduğu bölgeye polis, ailenin olduğu bölgeye ise Yol Yardım gönderiliyor.
Packshot- ‘’ Biz senin için her şeyi düşündük’’


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mümtaz Bey

CANIM ÜLKEM (!)